У поліції показали наслідки обстрілів Дніпропетровської області

У поліції показали наслідки обстрілів Дніпропетровської області -

У поліції показали наслідки обстрілів Дніпропетровської області - фото: dp.npu.gov.ua

Події
11 квiтня 2023 13:29

У понеділок, 10 квітня, російські війська тричі обстріляли Дніпропетровську область. Під ворожим прицілом вкотре опинився Нікопольський район.

Як повідомили у ГУНП у Дніпропетровській області, ворожі снаряди влучили по приватному подвір’ю у Марганецькій громаді. Внаслідок влучань зруйновано цегляні стіни та дах в господарській споруді, розбито скло на вікнах будинку. Осколками посічено мототранспорт.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Російські війська обстріляли Дніпропетровську область -Російські війська обстріляли Дніпропетровську область - фото: dp.npu.gov.ua

Слідчо-оперативні групи поліції наразі продовжують огляд місць влучань та документують наслідки обстрілів. За фактом агресії РФ правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Наслідки ворожих влучань -Наслідки ворожих влучань - фото: dp.npu.gov.ua

Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак повідомив, що сьогодні вночi, 11 квітня, окупанти знову спрямували важку артилерiю на Нiкопольський район. З десяток снарядiв прилетiло до Марганецької громади. Там обійшлося без загиблих та постраждалих. Нинi рятувальники обстежують мiсце "прильотів". З'ясовують наслiдки атаки.

Нагадаємо, що стало відомо, чи буде діяти комендантська година у Дніпропетровській області на Великдень.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах