Священника, який розбещував своїх доньок, звільнили з посади

Священника, який розбещував своїх доньок, звільнили з посади

Священника, який розбещував своїх доньок, звільнили з посади - фото: eparhia.dp.ua

Події
11 квiтня 2023 12:48

У Дніпрі священник розбещував своїх малолітніх доньок після смерті дружини. Його звільнили з посади.

Як повідомили на офіційному сайті УПЦ Дніпропетровської єпархії, протоієрей Василій Нєвєдом звільнений з посади за аморальну поведінку, яка ганьбить високий сан священнослужителя. Йому також заборонено брати участь у священнослужінні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Указом Керуючого Дніпропетровською єпархією Української Православної Церкви митрополита Дніпропетровського і Павлоградського Іринея, клірик Дніпропетровської єпархії УПЦ протоієрей Василій Нєвєдом за аморальну поведінку, що ганьбить високий сан священнослужителя, звільнений з посади клірика храму на честь Святителя Іоанна Златоуста місто Дніпро, село Самарівка та заборонений у священнослужінні (Указ № 19 від 05.04.2023р.), – йдеться в повідомленні УПЦ Дніпропетровської єпархії.

Нагадаємо, що наразі священнику також повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

За інформацією правоохоронців, священик після смерті дружини упродовж тривалого часу вчиняв розпусні дії стосовно двох доньок віком 13 та 15 років. Чоловік розбещував дітей, коли залишався з ними наодинці. Дівчата розповіли про це старшому брату, який і звернувся до правоохоронців. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах