У Дніпрі чоловік впав у глибокий колодязь: в якому він стані

У Дніпрі чоловік впав у глибокий колодязь: у якому він стані

У Дніпрі чоловік впав у глибокий колодязь: у якому він стані - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
11 квiтня 2023 10:18

Сьогодні вночі, 11 квітня, у Дніпрі чоловік впав у глибокий колодязь. Його врятували. 

Нещасний випадок стався близько 00:05 на вулиці Піщана Новокодацького району. Там чоловік у власному дворі впав у пустий колодязь, глибиною 10 метрів. На місце приїхали рятувальники, аби врятувати мешканця. Про це повідомили в пресслужбі ДСНС Дніпропетровської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За допомогою пожежної драбини та рятувальної мотузки надзвичайники підняли чоловіка на поверхню. Його передали медикам медичної допомоги, однак від госпіталізації постраждалий відмовився.

У Дніпрі врятували чоловіка, який впав у колодязьУ Дніпрі врятували чоловіка, який впав у колодязь - фото: facebook.com/MNSDNE

Нагадаємо, у місті Кам’янське у Дніпропетровській області дитині розпилили в обличчя речовину. Хлопчика госпіталізували у лікарню з опіками. Речниця ГУНП у Дніпропетровській області Ганна Старчевська повідомила, що дитина поки перебуває у лікарні. Правоохоронці наразі встановлюють всі обставини події. Попередньо, хлопчику могли бризнути в обличчя газовим балончиком. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах