На Дніпропетровщині діти голодували та жили в горі сміття: що з ними зараз

На Дніпропетровщині діти голодували та жили в горі сміття: що з ними зараз

На Дніпропетровщині діти голодували та жили в горі сміття: що з ними зараз - фото: facebook.com/srvk.ua

Події
07 квiтня 2023 11:07

У Кривому Розі матір не доглядала за своїми дітьми. Вони жили без їжі та в умовах антисанітарії.

Як повідомили у пресслужбі виконкому Сксаганської райради, матір зовсім не турбувалася про трьох своїх дітей. Вони голодували та мали воші. Квартира була брудна, там відчувався неприємний запах та не було продуктів харчування.

У Кривому Розі діти жили без їжі та в антисанітаріїУ Кривому Розі діти жили без їжі та в антисанітарії - фото: facebook.com/srvk.ua

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, 4 квітня працівники служби у справах дітей Саксаганської райради та інспектор ювенальної поліції вилучили їх у горе-матері. Дітей тимчасово влаштували до дитячої лікарні, де їх будуть обстежувати та лікувати. Їхню подальшу долю вирішать органи опіки. На матір чекає суд.

Нагадаємо, правоохоронці затримали у Дніпрі священника одного з храмів УПЦ (МП), якого підозрюють у розбещенні дітей. Як повідомили у прокуратурі Дніпропетровської області, священик після смерті дружини упродовж тривалого часу вчиняв розпусні дії стосовно двох доньок віком 13 та 15 років. Чоловік розбещував дітей, коли залишався з ними наодинці. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах