Як минула ніч на 7 квітня у Дніпропетровській області

Як минула ніч на 7 квітня у Дніпропетровській області

Як минула ніч на 7 квітня у Дніпропетровській області - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
07 квiтня 2023 09:20

Вночі 7 квітня у Дніпропетровській області було спокійно.

Як повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Сергій Лисак, ворожих обстрілів протягом цієї ночі у районах Дніпропетровщини не зафіксовано. На ранок також всюди тихо.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Однак вчора вдень, 6 квітня, армія РФ двічі обстріляла Нікопольський район. Російські снаряди поцілили про Нікополю та Марганецькій громаді. Там працюють рятувальники та правоохоронці. Наслідки ворожих атак ще з’ясовуються.

Відомо, що внаслідок обстрілу люди не постраждали.

Щодо ситуації на Криворізькому напрямку фронту, то її контролюють Збройні Сили України. Вони продовжують тримати оборону на відбитих у окупантів рубежах та знищувати ворога і його техніку.

Натомість російські війська не припиняють воювати з мирним населенням, яке проживає на правому березі Дніпра. За минулу добу від ворожих обстрілів постраждали населені пункти Херсонської області та саме місто Херсон. Про це повідомив голова Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах