У Жовтих Водах міському голові виділили велику премію: розгорівся скандал

У Жовтих Водах міському голові виділили велику премію: розгорівся скандал

У Жовтих Водах міському голові виділили велику премію: розгорівся скандал - фото: facebook.com/zheltye.vody/

Події
05 квiтня 2023 13:36

29 березня у місті Жовті Води на Дніпропетровщині відбулася сесія міськради, на якій більшість депутатів проголосували за виділення міському голові премії сумою понад 190 тисяч гривень. Це обурило мешканців міста.

На сесії Жовтоводської міської ради були присутні 24 депутати з 32-х, начальники управлінь міської ради та правоохоронці. 20 депутатів проголосували за призначення премії міському голові Дмитру Ханісу сумою у 190 800 гривень. Сам мер не брав участь у голосуванні через конфлікт інтересів, повідомляють журналісти "Жовті Води City".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Три депутати були проти "Преміювання міського голови Дмитра Ханіса у 2023 році". Депутатка Вікторія Кузьминська запропонувала взагалі виключити із порядку денного це питання. Адже за її словами документ був опублікований та надісланий депутатам невчасно, а це порушення регламенту. Втім інші чиновники не підтримали її рішення.

Так, міський голова Жовтих Вод Дмитро Ханіс буде отримувати додатково щомісячне преміювання 15 000 гривень до своєї зарплати.

Мешканців обурило таке рішення депутатів. У коментарях вони зазначили, що це дуже велика сума премії і краще б ці гроші витратили на вирішення проблем у місті або допомогу військовим.

У Жовтих Водах меру виділили велику суму преміїУ Жовтих Водах меру виділили велику суму премії - фото: youtube.com/@user-yd6xq6es1bскріншот

Три депутати були проти призначення премії міському головіТри депутати були проти призначення премії міському голові - фото: скріншот facebook.com/zheltye.vody/

Мешканців Жовтих Вод також обурило таке рішення депутатівМешканців Жовтих Вод також обурило таке рішення депутатів - фото: скріншот facebook.com/zheltye.vody/

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах