У Дніпропетровській області у військовослужбовця вкрали машину

У Дніпропетровській області у військовослужбовця вкрали машину -

У Дніпропетровській області у військовослужбовця вкрали машину - фото: pexels.com

Події
04 квiтня 2023 15:21

У Дніпропетровській області чоловік за допомогою тросу відігнав автомобіль військовослужбовця, який стояв у дворі багатоповерхівки. Потім він його перепродав.

Учора, 3 квітня, до поліції Новомосковська звернувся власник автомобіля ВАЗ. Він розповів, що залишив автівку у дворі, а коли через тиждень повернувся, то побачив, що її немає. Того ж дня поліцейські почали шукати машину, повідомили у ГУНП у Дніпропетровській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Схожий за описом автомобіль знайшли на території одного з приватних будинків. Згодом вони встановили особу викрадача – ним виявився 30-річний місцевий мешканець. Поліцейські вилучили автомобіль до Новомосковського районного відділу поліції для подальшої передачі власнику.

За цим фактом слідчі розпочали досудове розслідування за незаконне заволодіння транспортним засобом. Після отримання необхідних результатів експертизи буде прийнято рішення про вручення чоловіку повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк. Досудове розслідування триває.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах