Яка погода буде у Дніпрі у квітні

Яка погода буде у Дніпрі у квітні -

Яка погода буде у Дніпрі у квітні - фото: freepik.com

Події
31 березня 2023 17:37

Згідно з попереднім прогнозом, у квітні у Дніпрі очікується похмура погода. Парасольки далеко ховати не треба, оскільки можливі дощі.

Перші дні квітня у Дніпрі будуть йти дощі. Опади очікуються 2, 4, 5, 7 та 9 квітня. Температура повітря у ці дні буде у межах від 9 до 15 градусів тепла. Сонце майже не буде показуватися з-за хмар.

Другий тиждень буде дещо теплішим. Стовпчики термометрів піднімуться максимально до 17 градусів тепла. При цьому 10, 14 та 15 квітня знову очікуються дощі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З 17 по 23 квітня у місті знову будуть йти дощі. Температура повітря буде приблизно 15-17 градусів тепла. Збережеться похмура погода. Кінець місяця також не порадує дніпрян сонячними днями. З 24 по 29 квітня дощитиме. Температура повітря максимально підніметься до відмітки у 19 градусів.

Прогноз погоди у Дніпрі на квітень 2023 -Прогноз погоди у Дніпрі на квітень 2023 - фото: gismeteo.ua

Нагадаємо, що ботанічний сад Дніпровському національного університету знову буде працювати у вихідні дні. Там будуть проводити екскурсії, а відвідувачі зможуть не тільки прогулятися в оранжереї, але купити також рослини і зробити гарні фотографії. Графік роботи та ціни дивіться за цим посиланням.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах