Чи правда, що у Дніпропетровській області стався витік сірчаної кислоти

Чи правда, що у Дніпропетровській області стався витік сірчаної кислоти

Чи правда, що у Дніпропетровській області стався витік сірчаної кислоти - фото: sobitie.com.ua

Події
31 березня 2023 11:55

Вчора, 30 березня, мешканці Дніпропетровщини почали розповсюджувати інформацію про те, що на підприємстві у Жовтих Водах стався витік сірчаної кислоти. Стало відомо, що це фейк.

Як повідомив керівник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул, інформація про витік сірчаної кислоти на підприємстві у Жовтих Водах це чутки, які не відповідають дійсності. 

 – Панічні чутки про витік сірчаної кислоти на підприємстві у Жовтих Водах не відповідають дійсності. Без паніки – у нас все рівно. P.S. Пишу, бо за останні 2 години мені подзвонило в паніці вже чоловік 20, –  зазначив Вілкул. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Це також підтвердив голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко. Він зазначив, що витоку сірчаної кислоти в жодному районі Дніпропетровської області немає.

Мешканців закликають не поширювати панічні настрої та довіряти тільки офіційним джерелам інформації.

Нагадаємо, у ніч на 31 березня ворог атакував Україну дронами-камікадзе. Військові ППО знищили дев’ять ворожих цілей з десяти. Вісім дронів-камікадзе типу "Shahed-136/131" збили військові повітряного командування "Схід" у Полтавській та Харківській областях.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах