Як минула ніч на 31 березня у Дніпрі та області

Як минула ніч на 31 березня у Дніпрі та області

Як минула ніч на 31 березня у Дніпрі та області - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
31 березня 2023 09:22

Ніч на 31 березня у Дніпропетровській області минула спокійно.

Як повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, вночі на Дніпропетровщині лунали сигнали повітряної тривоги та була загроза атак дронами-камікадзе. На щастя, минулося без ворожих обстрілів. В усіх районах області спокійно.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Однак вчора ввечері, 30 березня, ворог поцілив з артилерії по Нікопольському району. Під удар потрапила Марганецька громада.

Обстріляні території ще обстежуються рятувальниками та правоохоронцями. Відомо, що люди внаслідок обстрілу не постраждали.

Нагадаємо, сьогодні, 31 березня, в Україні розпочалася 401-та доба повномасштабної війни з Російською Федерацією. Російські війська здійснили обмежені наземні атаки на північ від Куп’янська та вздовж лінії Сватове-Кремінна, а також продовжують наступальні дії в районі Бахмута та на ділянці Авдіївка – Донецьк. 30 березня російські війська здійснили регулярні обстріли Запорізької, Херсонської та Миколаївської областей. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах