У Дніпропетровській області викрили схему на будівництві доріг

У Дніпропетровській області викрили схему на будівництві доріг -

У Дніпропетровській області викрили схему на будівництві доріг - фото: dnipr.gp.gov.ua

Події
27 березня 2023 12:24

Під час ремонту доріг у Дніпропетровській області використовували неякісні матеріали. Таким чином учасники злочинної групи "заробили" більше семи мільйонів гривень.

Як повідомили у прокуратурі Дніпропетровської області, упродовж липня-листопада 2021 року комерційний директор товариства з обмеженою відповідальністю, залучивши директорку ТОВ та службових осіб субпідрядних підприємств, розробили злочинну схему заволодіння бюджетними коштами.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під час проведення капітального ремонту доріг у Новомосковську вони внесли завідомо неправдиві відомості до офіційних документів щодо якості використаних будівельних матеріалів. Потім комерційний директор передав акти виконаних робіт до Новомосковської міської ради, що призвело до перерахування на рахунок ТОВ бюджетних коштів, які розділили між учасниками групи.

У Дніпропетровській області викрили схему на будівництві доріг -У Дніпропетровській області викрили схему на будівництві доріг - фото: dnipr.gp.gov.ua

Відповідно до висновків судових будівельно-технічних експертиз, розмір матеріальної шкоди, заподіяної місцевому бюджету, складає понад сім мільйонів гривень. Під час проведення слідчих дій вилучили документацію, яка підтверджує це.

Організатору та трьом учасникам повідомили про підозру за фактами заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем та службового підроблення. Наразі до суду скеровано клопотання про обрання фігурантам запобіжних заходів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах