Як минула ніч на 27 березня у Дніпропетровській області

Як минула ніч на 27 березня у Дніпропетровській області -

Як минула ніч на 27 березня у Дніпропетровській області - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
27 березня 2023 09:26

У Дніпропетровській області уночі 27 березня один раз оголошували повітряну тривогу. Проте обійшлося без ворожих атак.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак повідомив, що ніч в області минула без російських обстрілів. У неділю, 26 березня, також було спокійно – в жодному з районів не зафіксували ворожих прильотів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами очільника Дніпропетровської обласної ради Миколи Лукашука, на ранок ситуація в громадах залишається контрольованою.

Щодо оперативної обстановки на Криворізькому напрямку фронту - ситуація залишається під повним контролем ЗСУ, запевнив Олександр Вілкул. Наші захисники здійснюють необхідні заходи щодо зниження бойових спроможностей ворога. Окупанти продовжують оборонні дії та маневри в пошуках укриттів від ураження нашою авіацією і артилерією.

Протягом минулого тижня наші підрозділи завдавали точних ударів по районам зосередження особового складу, артилерії та складів боєприпасів окупантів. Лише за останню добу, за даними Оперативного командування "Південь", знищено ворожий спостережний пункт та інженерну техніку.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах