Військові ТрО Дніпра знищили ворожі "Гради" та окупантів (відео)

Військові ТрО Дніпра знищили ворожі "Гради" та окупантів (відео)

Військові ТрО Дніпра знищили ворожі "Гради" та окупантів (відео) - фото: facebook.com/Дніпропетровська окрема бригада Сил територіальної оборони

Події
25 березня 2023 16:49

Військові з Дніпропетровської області продовжують знищувати окупантів та їх техніку на східному напрямку фронту.

Так, нещодавно, бійцям Дніпропетровської окремої бригади Сил територіальної оборони за допомогою дронів вдалося ліквідувати ворожу РСЗВ "Град" та окупантів. Їх кількість уточнюється.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– У результаті злагоджених дій та з використанням дронів, підрозділами нашої бригади було знищено реактивну систему залпового вогню БМ-21 "Град" окупантів. Кількість особового складу ворога, що попрямував за російським кораблем, уточнюється, – повідомили на сторінці Дніпропетровської окремої бригади Сил територіальної оборони у Facebook. Там також опублікували відео.

Нагадаємо, у Кривому Розі намалювали мурал, присвячений українському військовому Олександру Мацієвському, якого застрелили окупанти після слів "Слава Україні". Новий патріотичний мурал з’явився на одному з будинків поблизу будівельного коледжу. Його автор – криворізький художник Анатолій Зубенко. На стіні він зобразив Олександра Мацієвського з цигаркою в зубах. Він стоїть на фоні жовто-блакитної мапи України. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах