Що зараз відбувається з будинком на Перемозі, в який влучила ракета

Що зараз відбувається з будинком на Перемозі, в який влучила ракета -

Що зараз відбувається з будинком на Перемозі, в який влучила ракета - фото: dniprorada.gov.ua

Події
23 березня 2023 17:49

У Дніпрі продовжують відновлювати будинок на житловому масиві Перемога, в який 14 січня вдарила російська ракета.

У міській раді повідомили, що наразі у будинку по вулиці Набережна Перемоги, 118 комунальники вже замінили 1 402 вікна, а також 36 дверей.

За словами директора комунального підприємства "Жилсервіс-14" Сергія Карпенка, вже замінили всі двері, де про це просили мешканці будинку. Також підрядники встановлюють новий ліфт. Його повністю відновлять протягом 40 днів. Замінили 100% вікон, але зробили це лише у тих квартирах, до яких у комунальників був доступ.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Директор КП розповів, що в одній з квартир живуть люди, які не хочуть, щоб їм міняли вікна, тож на них ще є плівка. Причину вони не пояснюють, тож якщо вони нададуть доступ до квартири, то спеціалісти замінять їм вікна. На сьогодні з робіт залишився лише ліфт.

Нагадаємо, що президент України підписав Закон про компенсацію за пошкодженне та знищенне внаслідок бойових дій майно фізичних осіб. Нині Уряд розробляє алгоритм компенсації. Головним фінансовим джерелом стануть заарештовані активи росіян, репарації.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах