У Дніпропетровській області 13 людей отруїлися суші на виніс

У Дніпропетровській області 13 людей отруїлися суші на виніс

У Дніпропетровській області 13 людей отруїлися суші на виніс - фото: bigkyiv.com.ua

Події
21 березня 2023 11:50

У Дніпропетровській області зафіксували спалах сальмонельозу. Мешканці отруїлися суші. Серед постраждалих п’ятеро дітей.

Як повідомила головна спеціалістка ГУ Держпродспоживслужби в області Маргарита Малишева, спалах сальмонелозу зафіксували у місті Кам’янське та Петриківському районі. Там 13 людей, серед яких п’ятеро дітей, госпіталізували до лікарень з гострою кишковою інфекцією, пише "Відкритий". 

Згодом епідрозслідування встановило, що напередодні хворі їли суші, які придбали на винос в одному із закладів громадського харчування в Кам’янському.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Маргарита Малишева зазначила, що кожен відвідувач закладу харчування має право переглянути документи про якість продуктів та іншу важливу інформацію. Таким чином ви зможете убезпечити себе від отруєнь. 

Нагадаємо, у 2022 році у Дніпропетровській області зафіксували 6 спалахів гострих кишкових інфекцій, в результаті яких постраждало 62 особи. Серед них 32 дитини.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах