У Кривому Розі водій автобусу облаяв пасажира в інвалідному візку

У Кривому Розі водій автобусу облаяв пасажира в інвалідному візку -

У Кривому Розі водій автобусу облаяв пасажира в інвалідному візку - фото: svoi.kr.ua

Події
20 березня 2023 13:27

У Кривому Розі водій комунального автобусу нецензурно висловлювався у бік чоловіка в інвалідному візку.

Відео інциденту опублікував активіст і депутат Юрій Понькін. Як з’ясувалося, сталося все на Площі Визволення, коли автобус №228 під’їхав до зупинки громадського транспорту, повідомляють "Свої. Кривий Ріг".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Згідно з правилами, водій мав зупинитися впритул до бордюру, щоб людина з інвалідністю могла самостійно виїхати з салону автобусу. Він не тільки не зробив цього, але ще й облаяв маломобільного чоловіка за те, що той не міг скористатися з’їздом. Врешті-решт водій спустив візок, але ледь його не упустив. Йому змогли допомогти небайдужі перехожі.

Зазначимо, що на відео Юрій Понькін, який у візку вже 20 років. Він відомий у Кривому Розі тим, що бореться за права осіб з інвалідністю.

Нагадаємо, що правоохоронці нейтралізували у шести регіонах України, у тому числі у Дніпропетровській області, осередки так званої "комуністичної партії Радянського Союзу". Це підконтрольна ФСБ російська організація, яка бере активну участь у проведенні підривної діяльності проти України.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах