Російські війська обстріляли Дніпропетровську область: що відомо

Російські війська обстріляли Дніпропетровську область: що відомо -

Російські війська обстріляли Дніпропетровську область: що відомо - фото умовне: slovoidilo.ua

Події
20 березня 2023 09:18

У неділю, 19 березня, російські війська атакували з важкої артилерії Дніпропетровську область. Під прицілом ворога опинився Синельниківський район.

Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак повідомив, що окупанти обстріляли Великомихайлівську громаду. Територію обстежували рятувальники. Наразі наслідки атаки уточнюються. Попередньо, місцеві жителі не постраждали.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформаціїЗараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Очільник Дніпропетровської облради Микола Лукашук зазначив, що в інших районах області протягом дня було спокійно – минулося без надзвичайних ситуацій.

- Сили оборони стримують ворога, даючи нам можливість жити відносно мирним життям, наскільки це можливо в умовах повномасштабної війни. Область прийняла понад 393 тисячі внутрішньо переміщених осіб, які стали новими жителями Дніпропетровщини. Область є логістичним та гуманітарним хабом, який пов’язує схід і південь держави. Область зазнає ракетних та артилерійських обстрілів, але попри все зберігає свій потенціал в різних сферах життя, – написав Микола Лукашук.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах