У Дніпрі на Монастирському острові чоловік зістрибнув з мосту

У Дніпрі на Монастирському острові чоловік зістрибнув з мосту -

У Дніпрі на Монастирському острові чоловік зістрибнув з мосту - фото: t.me/SituationCenterDnipro

Події
19 березня 2023 09:54

На пішохідному мосту, який веде на Монастирський острів у Дніпрі, сталася надзвичайна подія – у воду зістрибнув чоловік. Його вдалося врятувати.

Як повідомили у Ситуаційному центрі Дніпра, подія сталася сьогодні вранці, 19 березня. На камери відеоспостереження потрапив момент, як чоловік зістрибнув у воду з мосту. На місце оперативно приїхали поліцейські.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Камери зафіксували точне місцезнаходження людини у воді, що допомогло провести рятувальну операцію. Чоловіка дістали з води. Деталі інциденту наразі з'ясовують правоохоронці. За попередньою інформацією, чоловіка госпіталізували до однієї з лікарень міста.

Нагадаємо, що на Набережній Перемоги у Дніпрі сталася серйозна ДТП, унаслідок якої загинув чоловік. Попередньо, водій Chevrolet не впорався з керуванням та врізався у рекламний щит. Внаслідок цього автівка перекинулася. Чоловік загинув на місці від отриманих травм. На місці аварії працювали правоохоронці, які з'ясували всі обставини ДТП. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах