Військові дніпровської бригади збили російський літак

Військові дніпровської бригади збили російський літак

Військові дніпровської бригади збили російський літак - фото: t.me/operativnoZSU_chat

Події
15 березня 2023 15:06

Військові 93 бригади "Холодний Яр" збили російський літак.

Ворожий гвинтокрил Су-24 знищили на Бахмутському напрямку. Про це повідомляє "Оперативний ЗСУ". Там також показали наслідки падіння літака.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також на відео видно, що пілот, який був всередині бомбардувальника, катапультувався.

Холодноярівці та інші українські підрозділи продовжують героїчно тримати Бахмут. Ситуація там дуже складна вже тривалий час. Американський Інститут вивчення війни заявив, бої довкола Бахмуту виснажили підрозділи бойовиків "вагнера". У цій битві вони втратили свої найефективніші штурмові групи. Запеклі бої тривають, пишуть на сторіці 93-ї бригади "Холодний Яр" у Facebook.

Нагадаємо, вдень 13 березня українські захисники збили ворожий безпілотник "Орлан-10" у небі над Дніпропетровською областю. Про це повідомили у Повітряному командуванні "Схід". Зазначимо, що "Орлан-10" – це російський багатофункціональний безпілотник. Він призначений для ведення спостереження за об’єктами у важкодоступній місцевості, у тому числі під час проведення пошукових та ремонтних робіт.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах