У Дніпрі врятували чемпіона світу з кікбоксингу, машина якого підірвалася на міні

У Дніпрі врятували чемпіона світу з кікбоксингу, машина якого підірвалася на міні -

У Дніпрі врятували чемпіона світу з кікбоксингу, машина якого підірвалася на міні - фото: facebook.com/rsa010963

Події
14 березня 2023 16:25

У Дніпропетровській обласній клінічній лікарні імені Мечникова врятували 21-річного спортсмена, який отримав важкі поранення внаслідок вибуху міни.

Як розповів головлікар Сергій Риженко, Станіслав у 18 років став чемпіоном світу з кікбоксингу серед юніорів. Він закінчив університет – отримав юридичну та економічну освіту.

У Дніпрі врятували спорстмена, який підірвався на міні -У Дніпрі врятували спорстмена, який підірвався на міні - фото: facebook.com/rsa010963

На початку повномасштабного вторгнення Станіслав поклав медалі і дипломи на полицю та поїхав у Донецьку область. Міна розірвала автомобіль. Всі загинули, але Станіслав з відірваною кінцівкою та вирваними шматками плоті на спині виповз з палаючої машини і знепритомнів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Хлопця доправили у лікарню Мечникова. Він перебував у комі. Лікарі зробили все можливе, аби врятувати його життя. Він пережив реанімацію і велику кількість операцій. Тепер Станіслав покидає Дніпро і лікарню Мечникова.

- Тепер довга дорога у нове життя. Його віра в перемогу, прощання, сльози медичних сестер - переповнює серце почуттями, – написав Риженко.

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області ніч на 14 березня минула спокійно і без ворожих обстрілів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах