На Дніпропетровщині винесли вирок банді, яка напала на сім'ю фермера та вбила його

На Дніпропетровщині винесли вирок банді, яка напала на сім'ю фермера та вбила його

На Дніпропетровщині винесли вирок банді, яка напала на сім'ю фермера та вбила його - фото: sud.ua

Події
14 березня 2023 13:19

У Дніпропетровській області засудили до довічного ув'язнення трьох чоловіків, які напали на сім'ю фермера, пограбували його і вбили.

Як повідомили в прокуратурі Дніпропетровської області, у грудні 2018 року троє злочинців напали на місцевого фермера у Криничанському районі. Вони вдерлися до його будинку, де було шість членів родини, серед яких двоє дітей. Нападники зв’язали їх та вимагали цінні речі та гроші. Дізнавшись, де знаходиться сейф, вони прострелили руку та ногу господарю.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зловмисники вкрали коштовності, золоті прикраси, гроші у розмірі майже 580 000 гривень. Після цього вони побили фермера та нанесли йому ножове поранення у груди. Від отриманих травм він загинув.

Після злочину нападники намагалися втекти на автомобілі фермера, проте під час руху кермо заблокувалося і їм це не вдалося.

Трьох учасників злочинної банди, серед яких працівник виправної колонії, визнали винними в умисному вбивстві з корисливих мотивів, розбої та незаконному заволодінні транспортним засобом (п.п. 6, 12 частина 2 статті 115, частина 4 статті 187, частина 3 статті 289 КК України). Вироком суду їх засуджено до довічного позбавлення волі. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах