У Дніпрі затримали озброєну групу чоловіків: що відомо

У Дніпрі затримали озброєну групу чоловіків: що відомо. -

У Дніпрі затримали озброєну групу чоловіків: що відомо. - фото: dp.npu.gov.ua

Події
12 березня 2023 10:26

Правоохоронці провели масштабну спецоперацію у Дніпрі, під час якої затримали членів озброєної групи. Також вони припинили діяльність 11 кол-центрів.

Оперативники Дніпра та Дніпропетровської області за участі працівників кримінального аналізу, за силової підтримки спецпризначенців КОРД та полку поліції особливого призначення, затримали групу чоловіків. Їх підозрюють у стрілянині 6 лютого на вулиці Нірінберга та організації шахрайських кол-центрів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У п'ятницю, 10 березня відбулися 23 санкціоновані судом обшуки у Дніпрі, Києві та Павлограді.Під час обшуків поліцейські вилучили рушницю, пістолети, близько тисячі набоїв, магазини до автомата, автомобіль, 400 одиниць комп’ютерної техніки та інші речові докази. Все вилучене направили на експертне дослідження.

У Дніпрі затримали чоловіків, які влаштували стрілянину -У Дніпрі затримали чоловіків, які влаштували стрілянину - фото: dp.npu.gov.ua

Двом чоловікам віком 22 та 25 років повідомили про підозру у хуліганстві. Двом фігурантам суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідчі дії продовжуються. 

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області внаслідок ворожого обстрілу загинули двоє людей. Ще п'ятеро постраждали.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах