У яхт-клубі "Січ" виявили повішену лисицю: офіційний коментар адміністрації

У яхт-клубі "Січ" виявили повішену лисицю: офіційний коментар адміністрації

У яхт-клубі "Січ" виявили повішену лисицю: офіційний коментар адміністрації - фото: facebook.com/Валерій Кравченко

Події
11 березня 2023 13:48

Вчора, 10 березня, у Дніпрі в яхт-клубі "Січ" відвідувачі побачили мертву лисицю, яка була прив’язана до дерева. Адміністрація яхт-клубу прокоментувала ситуацію.

Там зазначили, що лисиці на території яхт-клубу "Січ" не мешкають і працівники не мають ніякого відношення до прикрого випадку, який стався. Там також припустили, що мертву тварину приніс хтось із сторонніх людей, які хочуть заплямити репутацію клубу, пише "Наше Місто".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– У нас лисиці не водяться. Вони живуть на косі гребного каналу і, швидше за все, там її вбили, а потім притягли сюди і повісили. На косах "Січі" лисиць немає, – розповіли в адміністрації яхт-клубу та додали, що не зверталися до поліції з приводу моторошної знахідки на їхній території. 

Нагадаємо, що за жорстоке поводження з тваринами передбачена кримінальна відповідальність за статтею 299 (Жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. Людям, які знущаються з тварин загрожує покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років.

Якшо ви стали свідком жахливого поводження з тваринами, не лишайтеся осторонь та телефонуйте на спецлінію "102". 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах