У Дніпропетровській області чоловік оформлював кредити на зниклих безвісти військових

У Дніпропетровській області чоловік оформлював кредити на зниклих безвісти військових

У Дніпропетровській області чоловік оформлював кредити на зниклих безвісти військових - фото: volyn24.com

Події
03 березня 2023 12:58

Мешканець Кривого Рогу оформлював кредити на військових, які зникли безвісти. Його викрили та затримали. Сума позик становить два мільйони гривень.

Як повідомили в Офісі Генпрокурора, криворіжець знайшов особисті дані військового ЗСУ, який зник безвісти під час виконання бойового завдання. За допомогою електронно-обчислювальної техніки та дублікату сім-картки, чоловік оформив на ім’я воїна кредит. Потім він переказав отримані гроші на свої банківські рахунки та декілька разів розраховувався ними через термінали. Решту коштів шахрай зняв та користувався ними на власний розсуд.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, він оформив кредити на 20 зниклих військовослужбовців на суму понад два мільйони гривень. Правоохоронці провели обшук у нього вдома та вилучили комп’ютер, телефони, сім-карти мобільних операторів зв’язку, банківські карти, гроші та гранату.

Мешканець Кривого Рогу оформлював кредити на зниклих безвісти військовихМешканець Кривого Рогу оформлював кредити на зниклих безвісти військових - фото: facebook.com/Офіс Генпрокурора

Також шахрая було затримано. Йому повідомили про підозру за фактами шахрайства та незаконного поводження з боєприпасами ( частина 3 статті 190 частина 1 статті 263 КК України).

Зараз правоохоронці встановлюють всіх осіб, причетних до злочинної діяльності, а також потерпілих.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах