У Дніпрі з 9 поверху випав 37-річний чоловік

У Дніпрі з 9 поверху випав 37-річний чоловік

У Дніпрі з 9 поверху випав 37-річний чоловік - фото: dp.vgorode.ua

Події
28 лютого 2023 15:27

Сьогодні, 28 лютого, у Дніпрі з балкону багатоповерхівки випав чоловік. Він загинув відразу.

Подія сталася на ж/м Тополя-3. Там виявили загиблого 37-річного чоловіка, який випав з балкону 9-го поверху. Про це повідомляє "Дніпро Оперативний" з посиланням на власні джерела. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Дружина загиблого розповіла, що разом із чоловіком вживала наркотики. Потім він вийшов на балкон, не зміг утриматись і випав. Жінка також кликала людей на допомогу, але від отриманих травм її чоловік загинув відразу.

Нагадаємо, у Дніпропетровській області шахраї ошукали близько 100 людей, які хотіли купити меблі в інтернеті. Вони брали предоплату, а товар не відправляли. Як повідомили в ГУНП Дніпропетровської області, житель Новомосковська та мешканець Запоріжжя у соцмережі публікували інформацію про продаж меблів. Після того, як люди надсилали їм на карткові рахунки передоплату за товар, "продавці" блокували покупців та відразу знімали гроші. 

Від дій шахраїв постраждали щонайменше 100 людей, які замовляли товар, але не отримували його. Вони ошукали їх на майже 100 тисяч гривень. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах