Скільки російських ракет та дронів збила ППО Дніпропетровської області за рік війни

Скільки російських ракет та дронів збила ППО Дніпропетровської області за рік війни

Скільки російських ракет та дронів збила ППО Дніпропетровської області за рік війни - фото: poltavawave.com.ua

Події
24 лютого 2023 11:23

Минув рік від початку повномасштабного вторгнення. Дніпровські військові розповіли, скільки ворожих цілей вони збили за цей час.

Так, за рік повномасштабної війни РФ проти України сили та засоби повітряного командування "Схід" знищили понад 530 ворожих повітряних цілей: більше ніж 170 крилатих ракет та понад 300 безпілотників, серед яких дрони-камікадзе типу "Шахед". Про це повідомили на сторінці повітряного командування "Схід" у Facebook.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних Сил України бригадний генерал Олексій Громов розповів, що за весь рік повномасштабної війни по території України окупанти завдали майже п'ять тисяч ракетних та 3 500 авіаційних ударів. Також армія РФ влучила по об'єктам 1000 безпілотниками. 

– Всі дії ворога відстежуються та аналізуються з метою подальшого захисту мирного неба. Протягом лютого "відмінусовано" шість літаків та два вертольоти противника. Збито 80 крилатих ракет та 84 БПЛА, – сказав Олексій Громов на брифінгу у Military Media Center. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах