Як минула ніч на 23 лютого у Дніпропетровській області

Як минула ніч на 23 лютого у Дніпропетровській області -

Як минула ніч на 23 лютого у Дніпропетровській області - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
23 лютого 2023 09:50

Уночі 23 лютого у Дніпропетровській області один раз оголошували повітряну тривогу. На щастя, обійшлося без ворожих атак.

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук зазначив, що в області була тиха ніч. У жодному з районів області не булозафіксовано обстрілів. На ранок усе спокійно.

- Враховуючи те, що окупанти полюбляють символічні дати, дотримуйтесь правил безпеки під час повітряної тривоги, – зазначив Лукашук.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак також повідомив, що ніч в області пройшла без російських атак.

Проте вчора вдень, 22 лютого, окупанти тричі обстріляли Нікопольський район. З важкої артилерії ворог вдарив по Марганецькій та Мирівській громадах. Внаслідок обстрілів є руйнування.

Ворог обстріляв Нікопольський район -Ворог обстріляв Нікопольський район - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Найбільше дісталося місту Марганець. Там ворожі снаряди обірвали лінію електропередач, яка живить насосну станцію, через що без води залишилися 35 тисяч родин. Протягом дня водопостачання вдалося відновити. Пошкоджені були з десяток приватних будинків та господарських споруд, автомобіль, газопровід. Решту уражених територій ще обстежують рятувальники та встановлюють наслідки атак. Всюди минулося без постраждалих.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах