У Дніпропетровській області виявили масштабний наркосиндикат: що відомо

У Дніпропетровській області виявили масштабний наркосиндикат: що відомо -

У Дніпропетровській області виявили масштабний наркосиндикат: що відомо - фото: dbr.gov.ua

Події
21 лютого 2023 15:58

Правоохоронці викрили у Кам’янському нарколабораторію, яка у промислових масштабах виготовляла метамфетамін та опій ацетильований.

Як повідомили у Державному бюро розслідувань, мешканець Кривого Рогу організував в одному із дачних кооперативів виробництво наркотиків та психотропів. Готові наркотики продавали через так звані закладки або передавали особисто в руки. До складу злочинної групи наркоторговців був залучений правоохоронець. За попередніми підрахунками, місячний оборот лабораторії сягав приблизно п'ять мільйонів гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Дніпропетровській області викрили чергову нарколабораторію -У Дніпропетровській області викрили чергову нарколабораторію - фото: dbr.gov.ua

Під час спецоперації правоохоронці провели понад 25 обшуків та вилучили готові для продажу наркотики, прекурсори, мобільні телефони, зброю та майже півмільйона гривень готівки.

Правоохоронці провели більше 20 обшуків -Правоохоронці провели більше 20 обшуків - фото: dbr.gov.ua

Наразі затримано шістьох осіб, у тому числі й організатор незаконного бізнесу. Їм повідомили про підозру в участі в злочинній організації, незаконному виробництві та збуті наркотичних засобів. Санкція статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна. Вирішується питання щодо обрання затриманим запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває, встановлюється повне коло осіб, які причетні до виробництва наркотиків.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах