У Дніпрі у Ломівському каналі виявили тіло чоловіка

У Дніпрі у Ломівському каналі виявили тіло чоловіка

У Дніпрі у Ломівському каналі виявили тіло чоловіка - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
21 лютого 2023 10:14

Вчора ввечері, 20 лютого, у Дніпрі у Ломівському каналі знайшли тіло чоловіка. Його дістали з водойми рятувальники.

Тіло потонулого чоловіка виявили у Ломівському каналі поблизу вулиці Висоцького Амур-Нижньодніпровського району. На місце приїхали чотири дніпровські водолази-рятувальники. Вони побачили потопельника на відстані шість метрів від берега, повідомили в ДСНС.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За допомогою мотузки надзвичайники дістали тіло чоловіка з водойми на берег та передали працівникам Національної поліції.

Рятувальники закликають мешканців не ходити на кригу. Навіть низькі показники температури на дворі – не показник того, що лід міцний. 

Рибалок також просять, аби вони мали засоби самопорятунку та були обізнаними щодо правил безпечного поводження на замерзлій водоймі. 

Нагадаємо, 19 лютого у місті Кам'янське на Лівобережному каналі двоє хлопчиків провалилися під кригу. Дітей дивом помітив перехожий, який кинувся їм на допомогу. Він витяг їх на поверхню. Рятувальники закликають батьків дбати про безпеку своїх дітей та не залишати їх без нагляду.  

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах