Окупанти тікали: бійці з Дніпропетровщини розповіли, як прорвали передові позиції ворога

Окупанти тікали: бійці з Дніпропетровщини розповіли, як прорвали передові позиції ворога

Окупанти тікали: бійці з Дніпропетровщини розповіли, як прорвали передові позиції ворога - фото: pravda.com.ua

Події
20 лютого 2023 17:27

Бійці з Дніпропетровської області прорвали передові позиції ворога на Харківському напрямку. Вони змусили окупантів кидати зброю та тікати.

Ця операція була частиною Харківського контрнаступу і дозволила українським військовим звільнити багато територій, серед яких місто Ізюм. У ній брали участь командир взводу у 25-й повітрянодесантній Січеславській бригаді Євген, його бійці та інші підрозділи, повідомили на сторінці 25-ї ОПДБр у Facebook.

Євген зазначає, що всі діяли за дуже чітким планом. Тому разом зі бійцями вони за один день могли звільнити два-три села. За його словами, окупанти переодягалися у цивільний одяг, кидали техніку, зброю та тікали.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Ми діяли за чітким планом, саме тому кожен на своєму місці спрацював максимально ефективно. За один день ми звільняли по два-три села. Коли наші сили оборони зайшли в Ізюм, росіяни, які залишалися там, не знали, куди сховатися. Вони перевдягалися у цивільний одяг, тікаючи з міста, кидали танки, БТРи, БМД, склади з боєприпасами, зброєю, – розповів командир взводу Євген.

Він також зазначив, що усі зусилля варті того, щоб бачити радісних людей, яких звільнили з-під влади російського режиму.

– Але, разом із тим, коли зустрічаєш місцевих мешканців, які плачуть від щастя від того, що їх нарешті звільнили, розумієш, що усі зусилля виправдані. Вороги дарма сподіваються нас завоювати, – зауважив Євген. Разом з ним на захист України стали його батько та брат. 

Євген - командир взводу у 25-й ОПДБрЄвген - командир взводу у 25-й ОПДБр - фото: facebook.com/dshv25opdbr

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах