Чи будуть вимикати світло у Дніпрі 20 лютого

Чи будуть вимикати світло у Дніпрі 20 лютого

Чи будуть вимикати світло у Дніпрі 20 лютого - фото: dniprorada.gov.ua

Події
20 лютого 2023 09:11

Сьогодні, 20 лютого, у Дніпрі та області світло вимикати не планують.

Як повідомили в ДТЕК Дніпровські електромережі, ліміти від НЕК Укренерго для нашого регіону на сьогодні відсутні. Однак жителів всеодно закликають користуватися електроенергією помірно.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Якщо виникне перевантаження мереж, то у окремих районах області можуть запровадити стабілізаційні графіки відключення світла. Ознайомитися з ними та перевірити інформацію щодо поточних відключень можна за посиланням. Про це повідомлять додатково. 

За повідомленням НЕК "Укренерго", найближчими днями дефіциту потужності не прогнозується. Електростанції, які виробляють електроенергію, можуть покрити споживання і світло вимикати не будуть. Однак цей прогноз може змінитися у разі масованих ракетних обстрілів по енергооб’єктам країни. Енергетики готуються до такого сценарію.

Нагадаємо, що ситуація зі світлом покращилася завдяки збільшенню світлового дня та ясній погоді. Також – імпорту електроенергії зі Словаччини. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах