"Міс Україну Всесвіт" Анну Неплях з Дніпра "обстріляли" під час руху в авто

"Міс Україну Всесвіт" Анну Неплях з Дніпра "обстріляли" під час руху в авто

"Міс Україну Всесвіт" Анну Неплях з Дніпра "обстріляли" під час руху в авто - фото: bigmir.net

Події
17 лютого 2023 11:27

Модель та "Міс Україна Всесвіт-2021" Анна Неплях з Дніпра розповіла про курйозний випадок, який стався з нею вчора, 16 лютого, у Києві. Дівчина зазначила, що у її машину стріляли, коли вона була за кермом.

Про це Анна Неплях написала на своїй сторінці у Instagram. За словами моделі, вона не постраждала і відреагувала на ситуацію з гумором. Також дівчина показала, що заднє скло її машини розлетілося вщент.

– Як вам такий прикол, що в мене зранку стріляли, поки я була за кермом. Несподіваним чином моя машина стала кабріолетом. Але, як уже пожартував один мій друг: "Ми ті, хто кулі не бояться". Так що зі мною все добре, легкий шок. Але в мене ніби плани на день... Їх ніхто не зіпсує", – розповіла Неплях. 

Модель Анну Неплях з Дніпра обстріляли у автоМодель Анну Неплях з Дніпра обстріляли у авто - фото: .instagram.com/neplyah

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ввечері Анна Неплях розповіла, що насправді сталося з її авто зранку. Виявилося, що поки вона стояла на розвороті на бульварі Лесі Українки, на заднє скло машини впав предмет, схожий на камінь. Дівчина не зазначає, чи міг його хтось кинути.

– Сьогодні десь о 8:30 ранку розвертаючись на бульварі Лесі українки біля метро Печерська я стояла на розвороті і чекала поки я зможу розвернутися. Довкола не було машин, ніхто поруч не ганяв. ЦЕ не траса, тому не було вантажівок. І я чую наче вистріл. Він був такий, що я злякалася і аж пригнулася. Я дивлюся в переднє скло нічого немає, я не розумію, що це було. Я дивлюся у дзеркало і бачу, що моє заднє скло у машині повністю у павутинці. Я в шоці починаю рушати, аби розвернутися, бо я стою на розвороті, позаду мене машини і моє заднє скло повністю сиплеться, я в шоці. Викликаю аварійку, під’їжджаю до свого будинку і вже там бачу. Це ранок, все було спокійно, майже центр міста і окрім того, що на мене впало щось з неба, в мене інших пояснень немає, – розповіла модель.

На авто Анни Неплях впав каміньНа авто Анни Неплях впав камінь - фото: instagram.com/neplyah

Вона також відреагувала на те, що її історія про обстріл розлетілася по мережі.

– Всім маю нагадати, що якщо ви повернетеся до моєї першої сторіз, яка розлетілася по всім новинам, то там було написано: "Як вам такий прикол", – зазначила Анна Неплях.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах