На вокзалі Дніпра з'явилися великі поїлки для тварин

На вокзалі Дніпра з'явилися великі поїлки для тварин

На вокзалі Дніпра з'явилися великі поїлки для тварин - фото: t.me/UkrzalInfo

Події
15 лютого 2023 13:54

У Дніпрі на головному залізничному вокзалі з'явилися резервуари з водою для тварин, які подорожують поїздами разом із своїми господарями.

Як повідомили в пресслужбі "Укрзалізниці", за час повномасштабної війни поїздами України перевезли 112 тисяч тварин: котів, собак та інших домашніх улюбленців. Відтепер вони зможуть зручно попити води на вокзалі, коли чекають потяг.

Поїлки з великими резервуарами для питної води, крім Дніпра, встановили на вокзалах у Києві, Харкові, Львові, Одесі, Дніпрі, Запоріжжі, Вінниці, Івано-Франківську, Чернівцях, Полтаві (Полтава-Київська) та Ужгороді.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У поїлці є клапан-краник, за допомогою якого будь-який відвідувач вокзалу може долити воду в мисочки у разі потреби.

На залізничному вокзалі є спеціальні поїлки для тваринНа залізничному вокзалі є спеціальні поїлки для тварин - фото: t.me/UkrzalInfo

Нагадаємо, що нещодавно на вокзалі Дніпра також з'явилися зарядні станції. Від них можна заряджати гаджети навіть при блекауті. Як повідомили в "Придніпровській укрзалізниці", зарядні станції розташували у залах очікування, зокрема у "Фортеці незламності". Вони мають комірки, всередині яких є розетки та зарядні шнури. Дверцята кожної секції зачиняються за допомогою коду. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах