У Дніпрі жінка ледь не померла на вулиці, коли в неї вкрали телефон

У Дніпрі жінка ледь не померла на вулиці, коли в неї вкрали телефон -

У Дніпрі жінка ледь не померла на вулиці, коли в неї вкрали телефон - фото: facebook.com/dduvs.in.ua

Події
14 лютого 2023 17:52

На площі Вокзальній у Дніпрі чоловік вихопив із рук жінки телефон. Через хвилювання вона втратила свідомість та ледь не померла від зупинки серця.

У цей момент поряд був курсант Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Назарій Андруцький. Він якраз повертався додому після занять, коли почув жіночий крик та побачив чоловіка, який чимдуж почав тікати, розповіли у пресслужбі університету. Зі слів жінки стало зрозуміло, що незнайомець поцупив у неї телефон та зник у невідомому напрямку. Дніпрянка настільки розхвилювалася, що втратила свідомість.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Назарій каже, що він побіг за крадієм, проте жінка впала на землю прямо перед ним. Він одразу зрозумів, що її потрібно рятувати. Хлопець спочатку перевірив наявність дихання методом "бачу, чую, відчуваю", і зрозумівши, що воно відсутнє, він почав робити непрямий масаж серця.

Хтось із перехожих у цей час викликав швидку. Курсант продовжував реанімаційні заходи.

- Я розумів, що життя тієї жінки у моїх руках. Хвилини до приїзду швидкої були вирішальними. 100 натискань, 1 хвилина, і її серце повільно, невпевнено, але почало битися, – згадує першокурсник.

17-річний юнак продовжував надавати домедичну допомогу до приїзду бригади швидкої допомоги. Говорить, що намагався не змарнувати ні секунди. Винагороди за свій вчинок не чекає, говорить, що зробив так, як мав би вчинити кожен.

Курсант врятував жінку, у якої стався серцевий напад -Курсант врятував жінку, у якої стався серцевий напад - фото: facebook.com/dduvs.in.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах