У Дніпропетровській області під час пожежі загинули двоє людей

У Дніпропетровській області під час пожежі загинули двоє людей -

У Дніпропетровській області під час пожежі загинули двоє людей - фото: slovoidilo.ua

Події
14 лютого 2023 09:58

У Дніпропетровській області унаслідок пожежі у багатоповерхівці загинули чоловік та жінка.

Подія сталася вчора, 13 лютого, близько 19:50 на бульварі Шахтарської Слави у місті Тернівка, що у Павлоградському районі. На місце виїхали три чергових відділення вогнеборців, розповіли у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Рятувальники побачили, що з квартири на третьому поверсі п’ятиповерхового будинку йшов дим. У складі газодимозахисної ланки вони потрапили всередину помешкання та почали гасити вогонь. У кімнаті, де сталася пожежа, вогнеборці виявили тіла двох загиблих – 57-річної жінки та 59-річного чоловіка.

Унаслідок пожежі було пошкоджено домашнє майно на площі двох квадратних метрів. Займання вдалося локалізувати приблизно за десять хвилин і ще через сім хвилин – повністю загасити.

Нагадаємо, що у Дніпры загорілася господарча споруда. Коли рятувальники гасили пожежу, то пролунав вибух у будинку, який розташовується поруч. Унаслідок цього були зруйновані конструкції будівлі – вогонь охопив внутрішні приміщення та дах. Унаслідок вибуху травми отримала 44-річна жінка. Її госпіталізували у лікарню. Також загинув чоловік.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах