Як минула ніч на 14 лютого у Дніпропетровській області

Як минула ніч на 14 лютого у Дніпропетровській області -

Як минула ніч на 14 лютого у Дніпропетровській області - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
14 лютого 2023 09:12

У Дніпропетровській області ніч на 14 лютого минула спокійно – без оголошення повітряних тривог і ворожих обстрілів.

Як повідомив очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак, з вчорашнього вечора і до ранку в регіоні було тихо.

- Навіть після найтемнішої ночі приходить світанок. Саме за українське сонце сьогодні віддають життя наші хлопці на передовій. Зі щирою молитвою за них починаємо новий робочий день. Нехай він буде мирним, – написав Сергій Лисак.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Учора вранці російські війська вдарили по Нікополю. По місту поцілили з важкої артилерії. Внаслідок обстрілу поранення отримав 68-річний чоловік. Постраждалому надали медичну допомогу. Він лікуватиметься вдома.

У результаті атаки у місті були пошкоджені два приватні підприємства, понівечені декілька будинків, господарських споруд та авто. Також були обірвані дві лінії електропередач.

Ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під повним контролем Збройних Сил України, запевнив керівник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах