Окупанти атакували Дніпропетровщину дронами та ракетами: є руйнування і поранений

Окупанти атакували Дніпропетровщину дронами та ракетами: є руйнування і поранений

Окупанти атакували Дніпропетровщину дронами та ракетами: є руйнування і поранений - фото: poglyad.tv

Події
10 лютого 2023 09:10

Ніч на 10 лютого минула у Дніпропетровській області неспокійно. Окупанти атакували наш регіон ракетами та дронами-камікадзе.

Як повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, вчора, 9 лютого, близько десятої вечора ворог запустив на Дніпропетровщину партію дронів-камікадзе типу "Шахед". Військові повітряного командування "Схід" збили всі ворожі безпілотники.

Однак окупанти влучили ракетою у об’єкт енергетичної інфраструктури в Криворізькому районі. Внаслідок удару поранення отримав 46-річний працівник підприємства. Він лікується вдома.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також на об’єкті є серйозні руйнування. Наразі на місці ракетного удару працюють всі служби, які ліквідовують наслідки атаки.

Крім цього, уламки ще однієї ракети впали на дах двоповерхового будинку у Піщанській громаді. Там виникла пожежа, яку швидко загасили рятувальники. Люди не постраждали.

За інформацією голови Дніпропетровської обласної ради Миколи Лукашука, на ранок 10 лютого армія РФ обстріляла Покровську громаду у Нікопольськом районі. Попередньо, ніхто не постраждав. Наслідки обстрілів з'ясовуються.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах