Серед постраждалих дитина: окупанти атакували Дніпропетровську область

Серед постраждалих дитина: окупанти атакували Дніпропетровську область -

Серед постраждалих дитина: окупанти атакували Дніпропетровську область - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
09 лютого 2023 14:59

Сьогодні, 9 лютого, російські війська обстріляли місто Марганець у Дніпропетровській області. Є постраждалі серед місцевих жителів.

Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак повідомив, що окупанти протягом дня вже двічі вдарили по Марганцю з важкої артилерії. Внаслідок обстрілу постраждала 12-річна дівчинка та дві жінки – 52 та 60 років. Наразі їх госпіталізували у медичні заклади. Постраждалим надається необхідна допомога.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Російські війська обстріляли Дніпропетровську область -Російські війська обстріляли Дніпропетровську область - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Окрім цього, через ворожу атаку пошкоджено близько десяти будинків, чотири господарчі споруди, кілька сонячних панелей, лінії електропередач, газопровід та водопровід. Масштаби руйнувань наразі уточнюються. На місці ворожих ударів уже працюють відповідні служби.

Через обстріл постраждали будинки -Через обстріл постраждали будинки - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Нагадаємо, що сьогодні вночі російські військові обстріляли Дніпропетровську область. Під ворожим прицілом знову опинився Нікопольський район. Унаслідок атаки загинув 35-річний чоловік, який у цей час спав у своєму будинку. Також зруйновані більше десятка будинків. У дворах зруйновані газогони, господарські будівлі, паркани, гаражі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах