Новий голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак заступив на посаду

Новий голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак заступив на посаду -

Новий голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак заступив на посаду - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
09 лютого 2023 11:25

Дніпропетровську обласну військову адміністрацію очолив Сергій Лисак. Сьогодні, 9 лютого, він розпочав роботу на новій посаді.

Про це Сергій Лисак повідомив на своїй сторінці у соцмережі. За його словами, головний пріоритет – це оборона регіону на всіх фронтах.

- Як і вся країна, маємо працювати виключно на перемогу. Водночас – дбати про рівновагу в економіці та соціальній сфері, – написав новий очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Сергій Лисак додав, що раніше він служив у Службі безпеки України, у центральному апараті та обласних управліннях – в Одесі, Вінниці, Ужгороді, Житомирі та Дніпрі. Також він має бойовий досвід в АТО, тому до роботи ставиться по-військовому вимогливо та чітко.

З 24 лютого Лисак воював проти окупантів на території Житомирської області. 25 березня 2022 року Президент України просвоїв йому військове звання – бригадний генерал.

Нагадаємо, що 24 січня Володимир Зеленський підписав указ про звільнення Валентина Резніченка з посади голови Дніпропетровської обласної військової адміністрації. Днями Уряд підтримав призначення на цю посаду Сергія Лисака, а президент підписав відповідний указ.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах