Резніченко склав свої повноваження депутата Дніпропетровської облради

Резніченко склав свої повноваження депутата Дніпропетровської облради

Резніченко склав свої повноваження депутата Дніпропетровської облради - фото: adm.dp.gov.ua

Події
03 лютого 2023 14:07

Сьогодні, 3 лютого, під час чергової 15-ої сесії Дніпропетровської обласної ради було припинено депутатські повноваження колишнього голови Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентина Резніченка.

Валентин Резніченко сам подав письмову заяву щодо складання свого депутатського мандату. На 15-й сесії Дніпропетровської облради 92 депутати проголосували "за" , один "проти", чотири утрималися. Про це повідомляє "Суспільне" із посиланням на пресслужбу обласної ради.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також у виданні зазначили, що наразі обов'язки голови ДніпроОВА виконує перший заступник Володимир Орлов. Сьогодні під час брифінгу в Дніпропетровській ОВА він повідомив, що усі заступники, які працювали за керівництва Резніченка, продовжують працювати. Щодо радників, то усі вони звільнені за розпорядженням, яке підписав Валентин Резніченко.

Нагадаємо, що 24 січня, Президент України Володимир Зеленський підписав указ про звільнення з посади голови Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченка. Відповідний документ був опублікований на сайті Президента. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах