"Укртелеком" запустив вільний Wi-Fi на вулицях п’яти українських мегаполісів

"Укртелеком" запустив вільний Wi-Fi на вулицях п’яти українських мегаполісів.

"Укртелеком" запустив вільний Wi-Fi на вулицях п’яти українських мегаполісів. Фото: d1.ua

Події
02 лютого 2023 13:36

У Києві, Дніпрі, Львові, Одесі та Харкові вже працює близько 700 публічних Wi-Fi зон. Мережу безкоштовних Wi-Fi зон відкрила  телекомунікаційна компанія "Укртелеком", яка є найбільшим оператор фіксованого зв'язку в Україні.

Сервісом може скористатися кожен охочий, повідомляє пресслужба "Укртелекому".

Оператор забезпечує населення безплатним Wi-Fi з власних телекомунікаційних шаф навіть в умовах тимчасової відсутності електроживлення. За відсутності  у районі електроенергії послуга може бути доступна протягом 2-4 годин.

Телекомунікаційні шафи позначені відповідними наліпками, щоб містяни знали, що саме тут за потреби можна безкоштовно скористатися інтернетом.

Завдяки цьому проєкту українці в п’яти мегаполісах має можливість безкоштовно скористатися інтернетом за технологією Wi-Fi на швидкості до 20 Мбіт/с із середнім радіусом до 10 метрів від такої шафи. Фактична швидкість та радіус визначаються кількістю споживачів, що одночасно користуються доступом та технічними параметрами пристрою споживача, - зазначили в компанії.

Ознайомитися з переліком адрес можна на сайті Укртелекому. Назва мережі: UKRTELECOM_FREE

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що "Укртелеком" забезпечує інтернетом навіть в умовах тимчасової відсутності електроенергії.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах