Як минула ніч на 2 лютого у Дніпропетровській області

Як минула ніч на 2 лютого у Дніпропетровській області -

Як минула ніч на 2 лютого у Дніпропетровській області - фото умовне: 5.ua

Події
02 лютого 2023 10:02

Російські окупанти не припиняють атакувати Дніпропетровську область. У ніч на 2 лютого під ворожим обстрілом вкотре опинився Нікопольський район.

Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук розповів, що вночі росіяни вдарили по Нікополю із важкої артилерії. Внаслідок обстрілу ніхто з місцевих жителів не постраждав. Наразі наслідки обстрілу уточнюються.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В інших районах Дніпропетровської області ніч минула без сигналів повітряної тривоги і надзвичайних ситуацій. Критична інфраструктура області працює. Діють графіки стабілізаційних відключень електроенергії.

- За даними Генштабу, зберігається загроза ракетних ударів по всій Україні. Реагуйте на сигнали повітряної тривоги, будьте пильними і бережіть себе, – зазначив Лукашук.

Щодо ситуації на Криворізькому напрямку фронту, то вона залишається під повним контролем Збройних Сил України, запевнив керівник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул. Наші війська на звільнених територіях на правому березі Дніпра проводять розмінування та надають усю можливу допомогу місцевому населенню.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах