У Дніпопетровській області сталася серйозна ДТП: є загибла та постраждалі

У Дніпопетровській області сталася серйозна ДТП: є загибла та постраждалі

У Дніпопетровській області сталася серйозна ДТП: є загибла та постраждалі - фото: dp.dsns.gov.ua

Події
01 лютого 2023 13:29

Сьогодні зранку, 1-го лютого, у Кам'янському Дніпропетровської області сталася серйозна ДТП. Загинула жінка. Ще трьох постраждалих госпіталізували до лікарні.

Аварія сталася близько 07:12 на вулиці Січеславський шлях Південного району. Там зіткнулися автомобілі ВАЗ та Mercedes. За викликом одразу було направлено рятувальників міста, повідомили в ДСНС Дніпропетровської області. 

Внаслідок ДТП загинула жінка. ЇЇ затиснуло у пошкодженому автомобілі ВАЗ. По прибуттю рятувальники деблокували тіло загиблої.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В аварії постраждали пасажир та водій легковика Mercedes. Їх госпіталізували до лікарні ще до приїзду пожежно-рятувального підрозділу працівниками екстреної медичної допомоги. Водія автомобіля ВАЗ також госпіталізовано до медзакладу.

Нагадаємо, що сьогодні, 1 лютого, дороги Дніпра та області засипало снігом. Водіїв закликають бути обережними та дотримуватися правил безпеки на автошляхах. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах