Яка погода буде у Дніпрі у лютому

 Яка погода буде у Дніпрі у лютому

Яка погода буде у Дніпрі у лютому - фото: suspilne.media

Події
31 сiчня 2023 18:05

У лютому у Дніпрі очікуються незначні морози та плюсова температура. Також можливі дощі зі снігом. 

Так, за попередніми прогнозами синоптиків, на початку лютого у Дніпрі переважатиме плюсова температура. З 1 лютого по 4 стовпчик термометра коливатиметься від +1 до +3 градусів тепла. Також очікуються дощі зі снігом.

Вже з 5 лютого до Дніпра прийдуть незначні морози від -1 до 5 градусів. Протримаються вони до 15 лютого. Погода буде похмурою. Сонце буде рідко з'являтися зза хмар.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Після 15 лютого і до кінця місяця у Дніпрі зберігатиметься переважно плюсова температура повітря. 17, 18 та 19 лютого синоптики прогнозують мокрий сніг. 27 та 28 лютого очікується сонячна погода. Стовпчик термометра підніметься до +10 градусів тепла.

Прогноз погоди у Дніпрі на лютий 2023Прогноз погоди у Дніпрі на лютий 2023 - фото: gismeteo.ua

Нагадаємо, на Дніпропетровщині зростає захворюванність на ГРВІ та коронавірус. Як повідомили в Дніпропетровській обласній військовій адміністрації, за минулий тиждень з симптомами ГРВІ до лікарень звернулися понад 12 тисяч людей. З них 555 госпіталізували, більшість – діти. Щодо коронавірусу, то за минулий тиждень на Covid-19 захворіло понад 300 людей. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах