У Дніпрі та області сьогодні будуть вимикати світло: графік

У Дніпрі та області сьогодні будуть вимикати світло: графік

У Дніпрі та області сьогодні будуть вимикати світло: графік - фото: gk-press.if.ua

Події
28 сiчня 2023 09:48

Попри складну ситуацію в енергосистемі країни, у Дніпропетровській області сьогодні будуть відключати світло за стабілізаційним графіком

Так, на 28 січня НЕК Укренерго надав ліміт споживання для нашого регіону на рівні 1165 МВт на день та 1205 МВт на ніч. Це 53% від потреби електроенергії області при поточній погоді, включаючи населення, промисловість та критичну інфраструктуру. Про це повідомили в ДТЕК Дніпровські електромережі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Енергетики будуть робити все можливе, щоб аварійних ситуацій не виникало і світло вимикали за стабілізаційними графіками. Перевірити, коли у вас вдома не буде електроенергії можна за посиланням.

Однак жителів також закликають допомогти енергетикам. Їх просять ощадливо користуватися електрикою, вимикати всі прилади з розетки в період відключення. Після того, як світло з'явилось, – вмикати їх по черзі. Це допоможе уникнути масштабних аварій на електромережах через перевантаження.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах