У якому стані зараз постраждалі через ракетний удар у Дніпрі

У якому стані зараз постраждалі через ракетний удар у Дніпрі -

У якому стані зараз постраждалі через ракетний удар у Дніпрі - фото: unian.net

Події
26 сiчня 2023 12:18

У лікарнях Дніпра продовжують перебували люди, які постраждали через ракетний удар по багатоповерхівці 14 січня.

Станом на 26 січня, на стаціонарному лікуванні перебувають 12 постраждалих. Серед них 11 дорослих – дев’ять жінок та два чоловіки. Також продовжує лікуватися одна дитина. Стан постраждалих оцінюють як стабільний, передає "Суспільне".

Загалом відомо, що внаслідок ракетного удару 14 січня загинули 46 людей, з них шестеро – це діти. Вдалося ідентифікувати 38 людей, у тому числі п’ятьох дітей у віці до 18 років. Ще вісім людей не встановлені. Поранення отримали 80 мешканців будинку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що вчора пізно ввечері підрозділами повітряного командування "Схід" в області було збито п’ять ворожих БпЛА. Також відомо, що є влучання по промисловому підприємству – наслідки ще встановлюються. Щодо артилерійських обстрілів – у громадах Дніпропетровської області минулося без ворожих ударів.

Через загрозу ракетної атаки в області запровадали екстрені відключення світла. Це необхідно, щоб уникнути масштабних аварій.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах