Як минула ніч на 24 січня у Дніпропетровській області

Як минула ніч на 24 січня у Дніпропетровській області -

Як минула ніч на 24 січня у Дніпропетровській області - фото: hilfe-ua.de

Події
24 сiчня 2023 09:22

Уперше за тривалий час у Дніпропетровській області вночі не лунали вибухи внаслідок ворожих обстрілів.

Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко зазначив, що вночі в області оголошували повітряну тривога. Проте у всіх районах минулося без російських атак.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Нікопольському районі, який майже кожного дня потерпає від ворожих ударів, сирена попереджала про загрозу більше дев’яти годин. Однак тут також обійшлося без обстрілів.

На ранок 24 січня в усіх районах Дніпропетровської області спокійно.

Щодо ситуації на Криворізькому напрямку фронту, то вона залишається під повним контролем Збройних сил України, повідомив очільник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул. За інформацією Генштабу ЗСУ, ворог продовжує обстріли мирних громад Херсонської області на правому березі Дніпра.

За інформацією Сил оборони Таврійського напрямку, ворог продовжує зазнавати втрат. У лікарню Нової Каховки щоденно прибувають вантажні та легкові автомобілі з пораненими окупантами. Міська лікарня Дніпрорудного Запорізької області теж переповнена пораненими. Тільки за останній час до медзакладу доставлено близько 150 загарбників. Водночас більшість персоналу лікарні відмовилися співпрацювати з окупантами, тому медиків направляють з РФ.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах