У лікарнях Дніпра перебуває 18 постраждалих через ракетний удар: у якому вони стані

У лікарнях Дніпра перебуває 18 постраждалих через ракетний удар: у якому вони стані

У лікарнях Дніпра перебуває 18 постраждалих через ракетний удар: у якому вони стані - фото:pravda.com.ua

Події
23 сiчня 2023 15:16

У Дніпрі внаслідок ракетного удару по житловому будинку постраждала 81 людина. Серед них 18 людей досі перебувають у лікарнях. Стало відомо, як вони почуваються.

Як повідомив заступник директора департаменту охорони здоров'я Дніпропетровської ОВА Олексій Григорук, зараз у медзакладах залишаються 11 жінок, шість чоловіків та 9-річна дівчинка. Їхньому життю нічого не загрожує. Стан стабільний.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Їм надається вся необхідна допомога, зокрема і психологічна. Лікарні забезпечені медикаментами, перев’язувальними матеріалами, донорською кров’ю.

Олексій Григорук також нагадав, що внаслідок ракетного удару по Дніпру 14 січня загинуло 46 людей. Серед них шість дітей та чотири медпрацівники: три лікарі – стоматологи та операційна сестра.

Нагадаємо, через ракетний удар постраждали 127 людей – 46 людей загинули, у тому числі шестеро дітей, 40 осіб вдалося ідентифікувати. Ідентифікація тіл загиблих ще триває. Це може зайняти до двох тижнів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах