Як у Дніпрі сьогодні будуть відключати світло: графік

Як у Дніпрі сьогодні будуть відключати світло: графік -

Як у Дніпрі сьогодні будуть відключати світло: графік - фото: pexels.com

Події
22 сiчня 2023 10:06

Сьогодні, 22 січня, у Дніпропетровській області будуть відключати енергопостачання – наразі діють графіки стабілізаційних погодинних відключень.

Як повідомили у ДТЕК "Дніпровські електромережі", ліміти споживання електроенергії у Дніпропетровській області, що надав НЕК Укренерго, дозволяє проводити відключення в стабілізаційних графіках.

Переглянути графіки відключень можна за цим посиланням.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У компанії зауважили, що в енергосистемі країни зберігається значний дефіцит електроенергії після російських атак. На 22 січня НЕК Укренерго надав обмеження споживання для Дніпропетровської області на рівні 1192,67 МВт на день та 1143,55 на ніч. Це 54% від потреби електроенергії області при поточній температурі повітря, включаючи населення, промисловість та критичну інфраструктуру.

Енергетики пообіцяли докласти максимум зусиль, щоб проводити відключення згідно зі стабілізаційними графіками до 24:00 22 січня. Жителів області закликали помірно користуватися електроенергією – вимкнути всі прилади з розетки у період відключення. Після того, як світло з'явилося, – вмикати їх по черзі. Це допоможе уникнути масштабних аварій на електромережах через перевантаження.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах