Ракетний удар по будинку у Дніпрі: поліція прийняла більше 560 заяв про пошкоджене майно

Ракетний удар по будинку у Дніпрі: поліція прийняла більше 560 заяв про пошкоджене майно -

Ракетний удар по будинку у Дніпрі: поліція прийняла більше 560 заяв про пошкоджене майно - фото: dp.npu.gov.ua

Події
19 сiчня 2023 11:02

У Дніпрі правоохоронці продовжують працювати на місці ракетного удару, який росіяни завдали 14 січня по житловому будинку на Набережній Перемоги.

Як повідомили у ГУНП у Дніпропетровській області, поліцейські зареєстрували 420 повідомлень про пошкоджене майно, 43 – пошкоджені автомобілі та десять заяв про адміністративні будівлі. Наразі безвісно зниклими залишаються 11 людей.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На місці трагедії зараз працюють десять слідчо-оперативних груп, які проводять огляд квартир та приймають заяви від власників пошкодженого майна. Антимародерні групи поліції працюють, щоб не допустити крадіжок з тимчасово залишених осель.

Слідчі заходи по документуванню наслідків ракетного удару продовжуються.

Нагадаємо, що раніше міський голова Дніпра Борис Філатов розповів про те, що які саме квартири демонтують, стане відомо через тиждень. Спочатку фахівці проведуть інструментальне обстеження і оцінять стан конструкцій. Після цього також буде вирішуватися, скільки під’їздів треба знести. Він додав, що ймовірно будинок розділять на дві частини.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах